Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

In-gespreksavond

dinsdag 29 oktober 2024

19:30 - 22:30
Locatie

Raadzaal Boxtel

Voorzitter
Rianne van Esch
Toelichting

Wilt u deelnemen aan deze In-gespreksavond? Dat kan. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u in de uitnodiging.

Agenda documenten

Agendapunten

  1. 0

  2. 1

    Begroting 2025 en de Tweede bestuursrapportage 2024 gemeente Boxtel
    Het college van B&W informeert u over de stand van zaken. Allereerst verzorgt de afdeling een algemene toelichting op de financiƫle stukken. Hierna wordt de bestuursrapportage op hoofdlijnen toegelicht waarbij door de wethouders kort (max. 5 minuten per programma) wordt stilgestaan bij de stand van zaken van het gevoerde beleid en de afwijkingen daarop. Ook blikt men vooruit op de begroting 2025.


    Technische vragen naar aanleiding van de begroting en de tweede bestuursrapportage heeft u vooraf schriftelijk kunnen indienen. De beantwoording heeft u in aanloop naar deze avond ontvangen (zie de begeleidende mail hierover).

  3. 2

    Raadsleden, steunfractieleden en overige belangstellenden kunnen (technische) vragen stellen over de geagendeerde onderwerpen. Medewerkers van MijnGemeenteDichtbij zijn aanwezig om die technische vragen te beantwoorden.


    Technische vragen naar aanleiding van de begroting en de tweede bestuursrapportage heeft u vooraf schriftelijk kunnen indienen. De beantwoording heeft u in aanloop naar deze avond ontvangen (zie de begeleidende mail hierover).

  4. 2.2

    Onderwerpen waarvoor geen informatietafel is ingericht:

    • Begroting 2025 Boxtel
    • Tweede bestuursrapportage 2024
  5. 3

    De gemeenteraad vindt dat inwoners van Boxtel mee moeten kunnen praten over zaken die belangrijk voor u zijn. U wordt uitgenodigd om mee te praten over onderwerpen die op de agenda staan en deel te nemen aan de gesprekstafel. Dit doet u door gebruik te maken van het zogenaamde spreekrecht (maximaal 4 insprekers per onderwerp). U kunt ook als toehoorder de gesprekstafel volgen. Daarnaast kan de gemeenteraad vragen stellen aan de portefeuillehouder over het betreffende onderwerp en gaan de fracties hierover met elkaar in gesprek. Wilt u gebruik maken van het spreekrecht? Meld u dan aan. Meer informatie hierover vindt u in de uitnodiging.


    De volgende onderwerpen staan geagendeerd voor de gesprekstafel:
    1 Begroting 2025 gemeente Boxtel
    2 Tweede bestuursrapportage 2024 gemeente Boxtel
    3 Tariefaanpassingen gemeentelijke heffingen 2025 en wijziging kwijtscheldingsnormen